Thai / English Name  Genus  Biological Activity

ASCLEPIADACEAE Gymnema spp.  


ANTIOXIDANT ACTIVITY


1 - 10 of total 10 item(s) found

1. FOOD CHEM TOXICOL 2009 Vol.47(),2516-21  $26041 [Full]
    - RAMKUMAR KM,PONMANICKAM P,VELAYUTHAPRABHU S,ET AL.
    - PROTECTIVE EFFECT OF GYMNEMA MONTANUM AGAINST RENAL DAMAGE IN EXPERIMENTAL DIABETIC RATS.
2. FOOD CHEM TOXICOL 2009 Vol.47(9),2246-56  $25163 [Full]
    - RAMKUMAR KM,MANJULA C,SANKAR L,ET AL.
    - POTENTIAL IN VITRO ANTIOXIDANT AND PROTECTIVE EFFECTS OF GYMNEMA MONTANUM H. ON ALLOXAN-INDUCED OXIDATIVE DAMAGE IN PANCREATIC BETA-CELLS, HIT-T15.
3. FOOD CHEM TOXICOL 2009 Vol.47(9),2246-56  463490 [Abstract]
    - RAMKUMAR KM,MANJULA C,SANKAR L,ET AL.
    - POTENTIAL IN VITRO ANTIOXIDANT AND PROTECTIVE EFFECTS OF GYMNEMA MONTANUM H. ON ALLOXAN-INDUCED OXIDATIVE DAMAGE IN PANCREATIC BETA-CELLS, HIT-T15.
4. CELL BIOL TOXICOL 2008 Vol.24(3),233-41  430137 [Abstract]
    - RAMKUMAR KM,RAJAGURU P,LATHA M,ET AL.
    - EFFECT OF GYMNEMA MONTANUM LEAVES ON RED BLOOD CELL RESISTANCE TO OXIDATIVE STRESS IN EXPERIMENTAL DIABETES.
5. วารสารการแพทย์แผนไทยและการแพทย์ทางเลือก 2007 Vol.5(2),69  359083 [Abstract]
    - ธัญชนก เมืองมั่น นลินี จงวิริยะพันธุ์ ชฎา พิศาลพงศ์ และคณะ
    - การศึกษาฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของผักเชียงดา (GYMNEMA INODORUM DECNE.)
6. เอกสารประกอบการประชุมวิชาการเรื่อง การแพทย์ผสมผสานในการดูแลผู้ป่วยโรคมะเร็ง ณ เคยู โฮม ม. เกษตรศาสตร์ กรุงเทพฯ, 9-10 พฤษภาคม 2549 2006 Vol.(),10-1  312312 [Abstract]
    - ธัญลักษณ์ เมืองมั่น
    - การศึกษาฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระของสารสกัดจากผักเชียงดาต่อการป้องกันการแตกตัวของเม็ดเลือดแดงและการเสียหายของดีเอ็นเอในเซลล์เม็ดเลือดขาวมนุษย์ชนิด TK6
7. FOOD CHEM 2005 Vol.92(),491-7  $45682 [Full]
    - ANCHANA CHANWITHEESUK, APHIWAT TEERAWUTGULRAG, NUANSRI RAKARIYATHAM
    - SCREENING OF ANTIOXIDANT ACTIVITY AND ANTIOXIDANT COMPOUNDS OF SOME EDIBLE PLANTS OF THAILAND.
8. FOOD CHEM 2005 Vol.92(3),491-7  375753 [Abstract]
    - CHANWITHEESUK A,TEERAWUTGULRAG A,RAKARIYATHAM N
    - SCREENING OF ANTIOXIDANT ACTIVITY AND ANTIOXIDANT COMPOUNDS OF SOME EDIBLE PLANTS OF THAILAND.
9. อาหาร 2001 Vol.30(3),164-76  214141 [Abstract]
    - เกศศิณี ตระกูลทิวากร จันทร์เพ็ญ ศักดิ์สิทธิพิทักษ์
    - ศักยภาพในการต้านสารอนุมูลอิสระของสารสกัดจากผักพื้นบ้านไทย
10. J ETHNOPHARMACOL 2001 Vol.76(),285-91  $15642 [Full]
    - IRA THABREW M,SENARATNA L,SAMARAWICKREMA N,ET AL.
    - ANTIOXIDANT POTENTIAL OF TWO POLYHERBAL, PREPARATIONS USED IN AYURVEDA FOR THE TREATMENT OF RHEUMATOID ARTHRITIS.