ZINGIBERACEAE Boesenbergia rotunda (L.) Mansf.
ANTIOXIDANT ACTIVITY
1 - 14 of total 14 item(s) found
1.
บทคัดย่อประกวดผลงานวิชาการประจำปีการแพทย์แผนไทย การแพทย์พื้นบ้าน และการแพทย์ทางเลือกแห่งชาติ ครั้งที่ 13 2016 Vol.(),82 494751 [Abstract] - สุพนิดา วินิจฉัย,พัลลภา วุฒิภาพรกุล
- ฤทธิ์ต้านการอักเสบและต้านอนุมูลอิสระของสารสกัดสมุนไพรของตำรับยาทาพระเส้นโอสถพระนารายณ์และการพัฒนาตำรับครีมนวด ทาพระเส้นตำรับโอสถพระนารายณ์
2.
38TH CONGRESS ON SCIENCE AND TECHNOLOGY OF THAILAND 2012 Vol.(),1 483797 [Abstract] - WIPAWAN PUKUMPUANG,THIDARAT PUTTHAWONG,PRATOOMPORN FAIPET,ET AL.
- INHIBITION OF PATHOGENIC BACTERIA BY SOME MEDICINAL PLANT EXTRACTS.
3.
FOOD CHEM 2012 Vol.131(),964-71 $38882 [Full] - PRINYA WONGSA , JIRANUN CHAIWARIT , ANIS ZAMALUDIEN
- IN VITRO SCREENING OF PHENOLIC COMPOUNDS, POTENTIAL INHIBITION AGAINST [alpha]-AMYLASE AND [alpha]-GLUCOSIDASE OF CULINARY HERBS IN THAILAND.
4.
PROCEEDING OF THE 7TH INDOCHINA CONFERENCE ON PHARMACEUTICAL SCIENCES ADVANCING PHARMACY FOR ASEAN COMMUNITY, ARNOMA HOTEL, BANGKOK, DECEMBER 14-16, 2011 2011 Vol.(),336-9 $38433 [Full] - PATTAMAPAN LOMARAT,PHANIDA PHANTHONG,MULLIKA TRAIDEJ CHOMNAWANG,ET AL.
- CHEMICAL PROFILE AND BIOLOGICAL STUDIES OF BOESENBERGIA PANDURATA (ROXB.) SCHLTR. ESSENTIAL OIL.
5.
J ETHNOPHARMACOL 2011 Vol.137(),963-70 $37233 [Full] - SIDDIG IBRAHIM ABDELWAHAB,SYAM MOHAN,MAHMMOD AMEEN ABDULLA,ET AL.
- THE METHANOLIC EXTRACT OF BOESENBERGIA ROTUNDA (L.) MANSF. AND ITS MAJOR COMPOUND PINOSTROBIN INDUCES ANTI-ULCEROGENIC PROPERTY IN VIVO: POSSIBLE INVOLVEMENT OF INDIRECT ANTIOXIDANT ACTION.
6.
J FOOD SCI 2010 Vol.75(1),C28-35 $30295 [Full] - MUSTAFA RA,ABDUL HAMID A,MOHAMED S,ET AL.
- TOTAL PHENOLIC COMPOUNDS, FLAVONOIDS, AND RADICAL SCAVENGING ACTIVITY OF 21 SELECTED TROPICAL PLANTS.
7.
FOOD CHEM 2010 Vol.122(),1139-44 $30091 [Full] - WAN-IBRAHIM WI,SIDIK K,KUPPUSAMY UR
- A HIGH ANTIOXIDANT LEVEL IN EDIBLE PLANTS IS ASSOCIATED WITH GENOTOXIC PROPERTIES.
8.
FOOD CHEM 2008 Vol.109(3),477-83 409956 [Abstract] - CHAN EWC,LIM YY,WONG LF,ET AL.
- ANTIOXIDANT AND TYROSINASE INHIBITION PROPERTIES OF LEAVES AND RHIZOMES OF GINGER SPECIES.
9.
33RD CONGRESS ON SCIENCE AND TECHNOLOGY OF THAILAND, OCTOBER 18-20, 2007, WALAILAK UNIVERSITY, NAKORN SI THAMMARAT, THAILAND 2007 Vol.(), 371014 [Abstract] - สรชัย แซ่ลิ่ม สมฤทัย หอมชื่น กันทลัส เลิศสกุลพิริยะ และคณะ
- สมบัติต้านปฏิกิริยาออกซิเดชันของส่วนสกัดหยาบจากพืชผักสวนครัว
10.
JPN KOKAI TOKKYO KOHO JP 2007186431 2007 Vol.(),18pp 361722 [Abstract] - SHINDO K
- ANTIOXIDANT COMPOSITIONS, BRAIN NEURON-PROTECTING COMPOSITIONS, AND FOODS CONTAINING BOESENBERGIA PANDURATA PROCESSED PRODUCTS, 4-HYDROXYPANDURATIN, OR SALICORNIA EUROPAEA PROCESSED PRODUCTS.
11.
BIOSCI BIOTECHNOL BIOCHEM 2006 Vol.70(9),2281-4 335844 [Abstract] - SHINDO K,KATO M,KINOSHITA A,ET AL.
- ANALYSIS OF ANTIOXIDANT ACTIVITIES CONTAINED IN THE BOESENBERGIA PANDURATA SCHULT. RHIZOME.
12.
FOOD CHEM 2005 Vol.92(3),491-7 375753 [Abstract] - CHANWITHEESUK A,TEERAWUTGULRAG A,RAKARIYATHAM N
- SCREENING OF ANTIOXIDANT ACTIVITY AND ANTIOXIDANT COMPOUNDS OF SOME EDIBLE PLANTS OF THAILAND.
13.
กรุงเทพฯ : มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี, (สำนักงานคณะกรรมการวิจัยแห่งชาติ) 2005 Vol.(),144p 279177 [Abstract] - กฤติกา นรจิตร
- คุณสมบัติของสารสกัดจากพืชวงศ์ขิง : อิทธิพลของวิธีการสกัดต่อการยับยั้งการเจริญเติบโตของเชื้อแบคทีเรียและการเป็นสารต้านอนุมูลอิสระ
14.
FOOD CHEM 2005 Vol.92(),491-7 $45682 [Full] - ANCHANA CHANWITHEESUK, APHIWAT TEERAWUTGULRAG, NUANSRI RAKARIYATHAM
- SCREENING OF ANTIOXIDANT ACTIVITY AND ANTIOXIDANT COMPOUNDS OF SOME EDIBLE PLANTS OF THAILAND.